Loading..
Моля изчакайте...

Продуктът бе добавен в количката.НОВИНИ

Моторните масла на Valvoline вече в 6plus

В магазина на 6plus може да намерите пълната гама моторни масла на американската компания Valvoline на атрактивни цени.

Автосервиз и Магазин за авточасти и консумативи 6 Плюс предлага продажба и смяна на моторно масло и филтри от водещи производители

Автоцентъра предлага голямо разнообразие от моторни масла на водещи производители. Също така в магазина ще намерите и нужните филтри, авточасти и консуамативи за вашия автомобил.

3D Реглаж от ново поколение

Автосервиз 6 ПЛЮС предлага на своите клиенти  3D стенд за реглаж от най-ново технологично поколение. Също така дават гаранция от 6 месеца за  направеният от  сервизните специалисти 3D реглаж.

Автосервиз 6plus вече предлага пълната гама моторни масла ADECO

Сръбската компания Adeco има над 25 годишна история в производството на моторни масла, спирачна течност, антифриз, хидравлични масла и др. В автосервиз 6plus може да намерите висококачествените минарелни, полусинтетични и синтетични моторни масла на фирмата. Също така в магазина ще намерите и трансмисионните масла предлагани от Adeco.

Автоцентър 6plus вече е официален партньор на акумулатори STORM BAT

6plus вече е основен партньор на акумулатори STORM BAT. Акумулаторите STORM BAT се произвеждат в Европейския съюз, като покриват най-високите съвременни стандарти. Под марката STORM BAT се произвеждат акумулатори, както за леки автомобили, така и за лекотоварни и товарни превозни средства. Не на последно място в широката гама на акумулатори STORM BAT ще намерите AGM и EFB батерии.

Обновеният сервиз 6 Plus отвори врати за своите клиенти.

Обновеният и модернизиран сервиз 6 плюс отвори врати за своите клиенти. Освен повишаване на капацитета на предлаганите услуги, клиентите на сервиза могат да се възползват от многообразието на предлагани гуми, акумулатори, чистачки, масла, крушки, течности и пълен набор от авточасти за всички автомобили.

© Developed by CommerceLab