Loading..
Моля изчакайте...

Продуктът бе добавен в количката.Услуги

smqna gumi

Сервиз 6+ е оборудван с машини от последно поколение, притежаващи престижният Немски сертификат WDK* , което комбинирано с екипът с дългогодишен опит са предпоставки за услуги с качество над отличното. И за да не звучат думите ни самоуверено, подплътяваме думите си с действия, а именно: предоставяме БЕЗПЛАТНА ГАРАНЦИЯ  ALL INCLUSIVE* за всички услуги, извършвани в нашите сервизи.

balans

Лазерен баланс от последно поколение

Автоматичното сканиране на широчината на джантата посредством СОНАР и  Лазерното позициониране на тежестите елиминират възможността от допускане на грешка и гарантират безупречен баланс.

.
  

 

 

demontaj

Демонтаж сертифициран по WDK*

Маркировката на машина със стикер WDK дава гаранция, че е тествана и отговаря на всички Немски стандарти и изисквания за правилно монтиране и демонтиране на гуми включително и RunFlat и UHP - гуми.

За да можем да предложим наистина отлично качество освен надеждни машини и екип от професионалисти  е необходимо да се придържаме към последните тенденции и правила за правилния начин работа при смяната на гуми!

 

dinamometrichen Динамометрично затягане
Динамометричното затягане на болтовете с динамометричен ключ на реномирания Немски производител GEDORE, гарантира че те са затегнати спрямо изискванията на производителя на автомобила и намалява риска от късане на болт или невъзмоното развиване в случай на авария.

 

izprawqne na djanti

 

izprawqchka

Прецизността в изправянето на джантите, било то железни или алуминиеви е от изключително значение. Необходим е дългогодишен опит и машина от последно поколение. За спокойствието на своите клиенти, Сервиз 6 Plus е оборудван с машина за изправяне на джанти, отговаряща на всички изисквания за правилно изправяне, която комбинирана със специалистите ни с дългогодишен опит са предпоставка за предлагането на услуга над отличната.  

zarejdane-na-awtoklimatici

 

klimatichka

Машина за зареждане на климатици от последно поколение.
Професионален автоматичен стенд за зареждане на автоклиматици ROBINAIR.
Зареждането на автомобила с помоща на лицензирано оборудване предпазва климатичната инсталацията  от нежелани повреди нанесени поради грешно зададени параметри или нанасяне на несъответстващи количества на фреон или масло в инсталацията.
Възможност за изваждане на разпечатка! 

 

detector

Заедно с ултразвуков и UV тестер за течове на реномираният американски производител COOLMASTER, всеки пробив в климатичната система на автомобила ще бъде открит от нашите специалисти.  

smqna na maslo

 

oil_drain

Смяна на масло посредством най-модерно масларно оборудване, голям избор от моторни масла и филтри. Закупувайки масло и филтри от нас, ползвате 30% отстъпка от смяната на масло, филтри, както и от самите филтри

 

 

 

 

 
reglaj

 

 

geometriq_stand

Сервиз 6plus е оборудван с 3D стенд за реглаж от последно поколение. При извършен реглаж в Сервиз 6plus, нашите клиенти ползват гаранция All inclusive, включваща повторен Реглаж при нужда в срок от 6 месеца. 

 
remonti

В 6plus извършваме широка гама от ремонти.

Ако не намирате ремонта, който желаете в изброеният списък, не се колебайте да ни попитате на 0882 606 606 или на http://www.6plus.bg/contacts. Дори да не го извършваме ще ви насочим към доверен сервиз.